Aalborg | Fredag 12., lørdag 13. og søndag 14. februar 2021

Fotokonkurrence

FOTOKONKURRENCE - De vilde dyr

Deltag i fotokonkurrencen og vind flotte præmier. 
Der er diplomer og præmier til 1., 2. og 3. pladsen og vinderne afsløres søndag 10. februar kl. 15.00.

1. præmie: En 10 dages luksus fotosafari rejse til Sydafrika
Rejsen er for 1 person og vinderen får flyrejse, ophold med helpension på 5*Matswani Lion Lodge i det dansk ejede Matswani Private Reserve i Sydafrika (300 km nord for Johannesburg i Limpopo provinsen). Rejsen arrangeres af Matswani Safaris og Store Verden, som har arrangeret fotosafarirejser til Sydafrika siden 2003. Alt øvrigt som er inklusive og eksklusive kan ses på www.storeverden.dk
Værdi: 13.990 kr. og rejsen skal afvikles i 2019 på udvalgte afgange.

2. præmie: Sort Sol i Sønderjylland
Oplev den storslåede sønderjyske natur i Nationalpark Vadehavet. Kombiner naturoplevelsen Sort Sol med et ophold i feriecenter ved Rømø og bo i nye lækre feriehuse med alle faciliteter. 
Opholdet er gældende for 2 personer og omfatter 2 overnatninger, 1 x Sort Sol menu og 1 x 2 retters menu, 2 x morgenmad, 1 billet til Sort Sol guidet tur med Sort Safari, som i 10 år har udviklet naturarrangementet. 
Værdi: 3.000 kr.

3. præmie: Weekendophold ved Vesterhavet (ikke i perioden 30. juni - 11. august)
Bo på Rønnes Hotel & Restaurant og oplev skov og strand, Fosdalen og Svinkløv Plantage.
Overnatning for 2 personer fra lørdag til søndag i dobbeltværelse, eftermiddagskaffe med kage ved ankomst, Rønnes aftenbuffet inkl. øl, vand, vin ad libitum mellem 19.00 og 01.00 pr. person, levende musik og dans, natmadssuppe og stor morgenbuffet søndag morgen.
Værdi: 2.300 kr.


Konkurrencebetingelser

Tema for konkurrencen: 
Temaet er ”De vilde dyr”. Hvor og hvordan billedet er taget er op til dig, men dyrene skal være hjemmehørende i det danske rigsfællesskab (Danmark, Grønland, Færøerne) og de skal være fotograferet i naturlige omgivelser, og må således ikke være husdyr i fangenskab eller på marken, dyr i bur eller zoologisk have. Menneskeskabte elementer som huse, hegn, maskiner og transportmidler, skibe mv. må ikke dominere motivvalget. Dyr er både pattedyr, fugle, fisk, insekter, padder osv.

Hvordan findes vinderen:
Et dommerpanel bestående af naturfotograf Ib Dyhr, indehaver af Netnatur.dk Michael Sand og naturfotograf Per Schaap vil udvælge de tre vinderbilleder. 

Hvem kan deltage: 
Alle kan deltage, både entusiastiske amatører og professionelle fotografer. Alle billeder i konkurrencen skal være fotograferet af fotografen selv. Fotografens navn må IKKE fremgå af billedets forside. De indsendte billeder må IKKE tidligere være præmierede og skal være taget indenfor de seneste 2 år (metadata skal være tilgængelig).

Antal billeder og format: 
Der må max. indsendes/indleveres 3 billeder pr. person. Alle billeder skal have et ydermål på 50x70 cm eller 50x75 cm og være monteret på plade eller i ramme, og klargjort til ophængning i en krog på en væg. Der må ikke anvendes passepartout. Desuden skal vi modtage en digital kopi af billedet til brug ved præmieoverrækkelsen - enten på mail, USB nøgle eller hukommelseskort (gerne SD/CF kort).

Efterbehandling:
Enhver efterfølgende ændring af billedet SKAL begrænses til fjernelse af pletter og støv med det formål at opnå korrekt og naturlig gengivelse af motivet. Sammenkopiering af flere billeder/motiver er ikke tilladt, ligesom bortskaffelse af delelementer i motivet ved kloning ikke må fortages.
Det er tilladt at korrigere farverne og mætning af farverne i overensstemmelse med gengivelse af billedets oprigtighed. Billedets skarphed må afstemmes med billedets optimale data.

Vigtige datoer:
Seneste tilmelding: 7. januar 2019 pr. mail til Else Herfort (ehe@akkc.dk). 

Indlevering af konkurrencebilleder: Fra fredag 1. februar og indtil onsdag 6. februar kl. 15.00. Hvis billeder sendes pr. post eller lign. skal de sendes til: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg, att: Else Herfort.

Ophængning af billeder: torsdag 7. februar kl. 8.00 – 18.00 kan du selv hænge op, men ellers gør vi det.

Nedtagning af billeder: Umiddelbart efter messen lukker søndag 10. februar kl. 17.00 og senest mandag 11. februar kl. 12.00. Alle billeder skal afhentes.

Aflysning:
Hvis vi modtager fotos fra 20 eller færre fotografer, vil konkurrencen blive aflyst.

Publikumskonkurrence:
Samtidig med fotokonkurrencen vil der være mulighed for, at de besøgende på messen kan stemme om deres favorit billede. Blandt de indkomne stemmer på publikums vinderbillede vil der blive trukket en vinder, som får et weekendophold ved Vesterhavet for 2 personer på Rønnes Hotel & Restaurant fra lørdag til søndag i dobbeltværelse, eftermiddagskaffe med kage ved ankomst, Rønnes aftenbuffet inkl. all inclusive øl, vand, vin (19.00-01.00), levende musik og dans, natmad og stor morgenbuffet søndag morgen.
Værdi: 2.300 kr. 

Fotografen, som har taget publikums vinderbillede, vil få et diplom.

Rettigheder:
Ved deltagelse i OUTDOOR 2019 fotokonkurrencen afholdt af AKKC bekræfter du, at du er opretshaver til dit bidrag og samtidig giver du tilladelse til at prisvindende billeder vederlagsfrit må benyttes mod behørig akkreditering. Alle rettigheder beholdes af fotografen.

AKKC har ikke retten til dine billeder, og må derfor heller ikke videresælge. AKKC vil imidlertid gerne benytte de vindende og præmierede billeder på OUTDOOR messens hjemmeside og i eventuelt fremtidigt markedsføringsmateriale til at informere om konkurrencen og om OUTDOOR messen generelt.

Hvis du har spørgsmål kontakt venligst Messe & Udstillingschef Else Herfort tlf. 99 35 55 18, ehe@akkc.dk