Aalborg | Lørdag 4. og søndag 5. februar 2023

Om AKKC

GENERELT OM AKKC

Med flere end en halv million gæster årligt til Musik & Teater, Messer & Udstillinger og Møder & Kongresser er Aalborg Kongres & Kultur Center et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre.

Musik & Teater 
Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder oplevelser til alle. Er du til stand-up, storslåede shows, pop- eller rockkoncerter, klassisk musik, opera, ballet, teater, musical, revyer eller forestillinger for børn? Så har Aalborg Kongres & Kultur Center lige forestillingen for dig.

Med flere end 100 store danske og internationale kulturoplevelser om året og hele tre scener er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere.

Messer & Udstillinger
Med flere end 7.000 kvadratmeter udstillingsareal og en placering midt i Aalborgs hjerte, er Aalborg Kongres & Kultur Center velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser.

Møder & Kongresser
Vi har årevis erfaring med at skabe de perfekte rammer for store møder, konferencer og kongresser med op til 2.414 deltagere samt de mindre møder for blot 10 personer.

Udover de to store sale, Aalborghallen og Europahallen, finder du på Aalborg Kongres & Kultur Centers 1. sal lokaler i mange forskellige størrelser – alle flotte og lyse med højt til loftet og selvfølgelig med moderne av-udstyr.

Samtlige lokaler har adgang til en fælles foyer, hvor pauseforplejningen serveres i løbet af konferencen. Her er også plads til at strække ben og få snakket med de øvrige deltagere.

Fra Aalborg Kongres & Kultur Center er der direkte adgang til det 4-stjernede hotel Scandic Aalborg City og Restaurant Papegøjehaven. Udenfor centret finder du 700 parkeringspladser.

I Aalborg Kongres & Kultur Center gør vi alt for at imødekomme dine ønsker og garanterer samtidigt et højt serviceniveau og en god oplevelse for alle.